Εκτέλεση
Κόβουμε τις φέτες μοσχάρι στα δύο. Σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λιπαρή ουσία) ψήνουμε το κρέας 4' από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να ψηθούν για 5' έως ότου πιούν τα υγρά τους. Πασπαλίζουμε το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να πιεί όλα τα υγρά του. Τέλος πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
|