Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το γιαούρτι, τα τυριά, το αλεύρι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά για να πάρουμε ένα παχύρευστο χυλό. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Επιλέγουμε ένα ταψί σε τέτοιο μέγεθος ώστε, όταν απλωθεί ο χυλός, να έχει πάχος 1 εκατοστό. Βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει στο ταψί και ρίχνουμε μέσα το χυλό απλώνοντάς τον ομοιόμορφα. Ψήνουμε για 20'-25' μέχρι να ροδίσει πάνω-κάτω.
|