Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμισθεί το αλκοόλ και αποσύρουμε. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και τα πράσα και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το κουνέλι με τα υγρά του και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα για περίπου 1 ώρα.
|