Εκτέλεση
Πριν το φτιάξουμε, βάζουμε όλα τα υλικά στο ψυγείο, να κρυώσουν καλά. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ μας παγωμένο νερό και το αφήνουμε 5΄ να παγώσει ο κάδος. (Μπορούμε να βάλουμε και τον κάδο στην κατάψυξη εάν χωράει.) Στη συνέχεια χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ για 10'. Κατόπιν βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 60'. Μετά το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε πάλι για άλλα 5' και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 60'. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία, άλλες δύο φορές. Αφού το παγώνουμε για 6 - 7 ώρες, είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε. Το σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και cookies.
|