Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας με το λάδι έτσι ώστε να πάρουν χρώμα τα κομμάτια από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας το φαγητό για 3΄- 4΄. Προσθέτουμε τα καρότα, ανακατεύουμε, προσθέτουμε ½ φλυτζάνι τσαγιού ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ρίχνουμε τον άνιθο, αν χρειάζεται λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με λίγο ζουμί. Χτυπάμε τα αυγά σε μπόλ με λίγο νερό, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών, συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας λίγο ζουμί από το φαγητό, χτυπάμε ελαφρά και περιχύνουμε το φαγητό. Κουνάμε την κατσαρόλα κυκλικά. Σερβίρουμε αμέσως.
|