Εκτέλεση
Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και τα σκεπάζουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής εκτός από αυτά της σάλτσας. Τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε τα φιλέτα για 13-14 λεπτά. Προσέχουμε στο εσωτερικό του να μείνει ροζ, γιατί αν παραψηθεί σκληραίνει και χάνει τη γεύση του. Οσο ψήνεται το ψάρι χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά της σάλτσας. Σερβίρουμε το ψάρι ζεστό, γαρνιρισμένο με τη σάλτσα, αφού πρώτα το στραγγίσουμε από τα υγρά του ψησίματος.
|