Εκτέλεση
Αρχικά, μαρινάρουμε το ψαρονέφρι προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι ή μια βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψαρονέφρι. Σοτάρουμε το κρέας μας γυρνώντας το τακτικά και από τις δύο μεριές μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις πάρει χρώμα το ψαρονέφρι το αφαιρούμε και το βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Στη ίδια κατσαρόλα ή στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά και κατόπιν, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο πυρίμαχο σκεύος. Κατόπιν, ψήνουμε το φαγητό μας στο φούρνο με αέρα στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Συνοδεύουμε το ψαρονέφρι μας με πουρέ πατάτας ή ρύζι.
|