ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Η Κυρία Μένια προτείνει

Αγαπητοί αναγνώστες,

Πιστεύοντας ότι οι συνταγές μας βρίσκουν ανταπόκριση στο... τραπέζι σας και ικανοποιούν τις επιθυμίες σας, συνεχίζουμε να σας προτείνουμε φαγητά εύκολα, νόστιμα, υγιεινά και όσο γίνεται ελληνικά.

Ψαρονέφρι αλα κρεμ

Υλικά


1 κιλό ψαρονέφρι
5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
100 γραμμάρια μανιτάρια από κονσέρβα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αρχικά, μαρινάρουμε το ψαρονέφρι προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι ή μια βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψαρονέφρι. Σοτάρουμε το κρέας μας γυρνώντας το τακτικά και από τις δύο μεριές μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις πάρει χρώμα το ψαρονέφρι το αφαιρούμε και το βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Στη ίδια κατσαρόλα ή στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά και κατόπιν, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο πυρίμαχο σκεύος. Κατόπιν, ψήνουμε το φαγητό μας στο φούρνο με αέρα στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Συνοδεύουμε το ψαρονέφρι μας με πουρέ πατάτας ή ρύζι.

AΡΧΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία