Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτετε το κρέας, κι αφού ροδίσει απο όλες τις μεριές, βάζετε και το κρασί, το νερό, τα μανιτάρια, τη ζάχαρη (όχι απαραίτητα), το κάρυ και αλατοπιπερώνετε. Το αφήνετε για καμιά ώρα να βράσει σε σιγανή φωτιά με το καπάκι κλειστό, προσέχοντας μην χρειαστεί κι άλλο νερό. Όταν έχει σχεδόν βράσει, ρίχνετε λίγο λάδι ακόμα και προσθέτετε τις πατάτες. Υπολογίστε οτι πρέπει να έχει μπόλικη σαλτσούλα. Λίγο πριν να βράσουν και οι πατάτες, βγάλτε λίγο ζουμί σε ένα πιάτο και προσθέστε του το κορν-φλάουρ και το λεμόνι και ανακατέψτε το μέχρι να γίνει κρέμα. Ρίξτε το μείγμα, σιγά-σιγά, στην κατσαρόλα που ακόμα είναι σε χαμηλή φωτιά, και κουνήστε την (την κατσαρόλα) να πάει παντού. Αφήστε το να πάρει μια βράση και είναι έτοιμο!
|