Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το αλάτι και το λάδι. Προσθέτουμε νερό και τη ντομάτα. Οταν βράσει το νερό ρίχνουμε τα καρότα και τον αρακά. Φροντίζουμε ώστε το νερό να τα σκεπάζει καλά. Οταν μαλακώσουν αρκετά, τότε ρίχνουμε τις αγκινάρες και τον άνηθο. Το κάνουμε αυτό γιατί οι αγκινάρες βράζουν γρηγορότερα από τον αρακά και τα καρότα. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά και σε ρηχή χύτρα (ταβά) έως ότου "μελώσουν" και απορροφηθούν τα υγρά.
|