Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρετε τα πράσα το σέλινο και τα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτετε το μαϊντανό, τις ντοματούλες το ζωμό ή το νερό αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Στο μεταξύ τηγανίζετε τις φέτες από το ψάρι με 2 κουτ. λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίχνετε το ψάρι στην κατσαρόλα με τα πράσα, σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος ψαριού.
|