Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα δαμάσκηνα με το κρασί. Σωτάρουμε το κρέας με το λάδι, έτσι ώστε να πάρουν χρώμα τα κομμάτια από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα ανακατεύοντας το φαγητό για 2-3'. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, περίπου 1 ώρα. Ρίχνουμε τα μουσκεμένα δαμάσκηνα στο κρέας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και τα γαρύφαλα. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να γίνουν το κρέας και τα δαμάσκηνα.
|