Εκτέλεση
Πρώτα βάζετε τα ζυμαρικά να βράσουν σε βραστό νερό. Εμένα μου αρέσουν οι βίδες αλλά δοκιμάστε εσείς ότι προτιμάτε. Παράλληλα, σε ένα ξεχωριστό κατσαρολάκι, βάλτε τον σολομό να βράζει. Αρχικά σε υψηλή θερμοκρασία και μετά σε μεσαία φωτιά, δεν θέλουμε να γίνει λιώμα!!! Ενώ τα ζυμαρικά και ο σολομός βράζουν, κόβετε τις 3 πιπεριές σε πολύ μικρά κυβάκια. Καθαρίζετε και τα ντοματίνια και τα κόβετε στη μέση. Επίσης, κόβετε το κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια. Σουρώνετε το καλαμπόκι. Αν έχετε ανοίξει κονσέρβα, απλά βάλτε το μισό καλαμπόκι στο σουρωτήρι, δεν θέλουμε τα υγρά της κονσέρβας. Αν δεν σας αρέσουν τόσα χρώματα στο πιάτο, μην βάλετε τρία είδη πιπεριάς αν και προτείνω να δοκιμάσετε το πιάτο αρχικά όπως προτείνω. Στα 10 λεπτά, σουρώστε τα ζυμαρικά Βγάλτε και τον σολομό από τη φωτιά και κόψτε τον και αυτόν σε κομματάκια όπως σας αρέσει.
|