Εκτέλεση
Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει
-Μόλις πάρει 2-3 βράσεις ρίχνετε το νερό και περιμένετε να βράσει πάλι
-Προσθέτετε τον αρακά και τις πατάτες κομμένες στα 8
-Αφήνετε να ψηθούν μέχρι να μείνουν με την σάλτσα τους
|