Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε στο κρασί, το σκόρδο και τη ρίγανη. Αφήνουμε στη μαρινάδα όλο το βράδυ. Αδειάζουμε το κρέας και τη μαρινάδα του σε ένα πυρέξ με καπάκι (ή σε γάστρα), προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοψήνουμε το φαγητό για 1 1/2 ώρα στους 180°C. Αν έχει πολλά υγρά στο τέλος, ξεσκεπάζουμε το σκεύος μας και δυναμώνουμε τη φωτιά, για να "σωθούν". Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.
|