Εκτέλεση
Για τα κεφτεδάκια: Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ζυμώνουμε ώσπου να γίνουν αφράτη ζύμη. Αφήνουμε το μείγμα λίγη ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε τον κιμά σε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Για τη σος γιαουρτιού: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για να γίνουν κρέμα και την αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο για να σφίξει. Για το σερβίρισμα: Ψήνουμε σε λαδωμένο τηγάνι 3-4 πίτες για σουβλάκι και τις τοποθετούμε σε πιατέλα. Κόβουμε 2 ντομάτες πάνω στις πίτες και τοποθετούμε τα κεφτεδάκια. Περιχύνουμε με τη σος γιαουρτιού.
|