Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει, ρίχνουμε τα κομματάκια μοσχάρι να πάρουν χρώμα και τα γυρνάμε και απο την άλλη μεριά. Σβήνουμε με το κρασί, το αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και προσθέτουμε την μουστάρδα. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα πράσα, τις πιπεριές, τον μαιντανό και το θυμάρι και αλάτι, πιπέρι. Τέλος το νερό. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά (για να είναι μαλακό το μοσχάρι) για περιπού 1 ώρα με κλειστή την κατσαρόλα, αλλα παράλληλα το κοιτάμε μην πιεί ολο το νερό. Στο τέλος προσθέτουμε αν θελουμε λεμόνι για το λόγο το οτι η πιπερία και το πράσο ειναι αρκετά γλυκά.
|