Εκτέλεση
Βάζουμε το ζουμί της κονσέρβας σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει απαλό σιρόπι Προσθέτουμε το γιαούρτι στο σιρόπι, ανακατεύουμε καλά, και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες, ανακατεύοντας το μίγμα, ανά μισάωρο Πολτοποιούμε τα βερίκοκα και τα προσθέτουμε κι αυτά στο αρχικό μίγμα. Σερβίρουμε σε μπολ παγωτού, αφού έχουμε αφήσει το μίγμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας το που και που.
|