Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη ανακατεύοντας όλα τα υλικά, τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει περίπου 15?. Ανάβουμε το φούρνο στους 200. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας τα υλικά. Σε ρηχό ταψί βάζουμε μια λαδόκολα, την αλοίφουμε με λίγο λάδι και απλώνουμε από πάνω τη ζύμη με τα χέρια, έτσι ώστε να καλυφθεί όλο το ταψί. Αλείφουμε τη ζύμη με τη σάλτσα . Απλώνουμε από πάνω τα λαχανικά και τις ελιές ομοιόμορφα. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Βάζουμε την πίτσα στον προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε περίπου 30?.
|