Εκτέλεση
Χτυπάμε το νερό με το λάδι στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το μίγμα μας. Προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την κανέλα και την σόδα. Συνεχίζουμε το χτύπημα ρίχνοντας λίγο λίγο το αλευρι. Στο τέλος ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τις σταφίδες πλυμένες και στραγγισμένες. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί 40 νούμερο, λαδωμένο. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς. Όταν κρυώσει κόβουμε την σταφιδόπιτά μας σε κομμάτια.
|