Εκτέλεση
Αλέθουμε στο μπλέντερ όλες τις πιπεριές να γίνουν σχεδόν πουρές. Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μπέικον. Προσθέτουμε τις αλεσμένες πιπεριές και σε χαμηλή φωτιά βράζουμε εώς ότου εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και όταν κρυώσει προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη σάλτσα να πάει παντού και προσθέτουμε το τυρί. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρέξ και ψήνουμε στους 180C μέχρι να ροδίσει το φαγητό (περίπου 45')
|