Εκτέλεση
Ανακατεύω το λάδι, την μπύρα, τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα μέσα στην οποία έχω διαλύσει την σόδα. Έχω ανακατεμένα τη μαγιά, τα κανελογαρύφαλα, τα baking, το ξύσμα λεμονιού και τα ρίχνω στο υγρό μίγμα. Προσθέτω αλεύρι όσο πάρει και ζυμώνω. Ανοίγω με τον πλάστη φύλλο πάχους ενός δάχτυλου και κόβω σε λωρίδες. Κάθε λωρίδα την κόβω μικρά κομμάτια σε σχήμα ρόμβου και μεγέθους περίπου 3 εκ. Τα τηγανίζω αμέσως σε καυτό λάδι. Τα σερβίρω με κανέλα, καρύδια και μέλι.
|