Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το ανθότυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το γάλα, το βούτυρο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε με τον αβγοδάρτη μεχρι να ενωθούν τα υλικά. Ενσωματώνουμε αλεύρι, μπέικιν και ξύσμα πορτοκαλιού. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ., αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 1 ώρα. Σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό πασπαλισμένο με άχνη. Σερβίρουμε ως επιδόρπιο με κανονικού μεγέθους πιρούνι.
|