Εκτέλεση
Σοτάρουμε τον κιμά, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε σε κάθε ντομάτα ένα καπάκι, αδειάζουμε το εσωτερικό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανοίγουμε με τον ίδιο τρόπο τις πιπεριές και τις ξεσποριάζουμε. Τηγανίζουμε τη μελιτζάνα, την κόβουμε σε κυβάκια και τη ρίχνουμε στο τηγάνι με τον κιμά. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τη δάφνη, λίγο νερό, αλάτι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να μαλακώσει ο κιμάς. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ρύζι, το δυόσμο, το μαϊντανό, λίγο αλάτι και γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές. Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί, τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 1 ώρα.
|