Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το αραβοσιτέλαιο και το ελαιόλαδο. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό του πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα
άλλα υλικά με αλεύρι , τόσο ώστε να γίνει η ζύμη μας μαλακή.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μακρόστενα μπαστουνάκια τα οποία κόβουμε λοξά με το μαχαίρι. Ψήνουμε στους 180οc για μισή ώρα
περίπου. Τα σιροπιάζουμε στο καυτό σιρόπι. Τα αραδιάζουμε σε μια πιατέλα , μπήγοντας από ένα γαρύφαλλο στο κέντρο και
πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα.
|