Εκτέλεση
Δουλεύουμε στο μίξερ το βούτυρο με τα αυγά, τους κρόκους και το μπράντυ. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζουμε το χτύπημα να γίνει ένας λείος χυλός. Προσθέτουμε ακόμα λίγο αλεύρι τα ζυμώνουμε τόσο ώστε να φτιάξουμε μία σχετικη σφιχτή ζύμη. Την αφήνουμε να σταθεί 1 ώρα σκεπασμένη. Κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και πλάθουμε σε σχήμα καρυδιού. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι λίγα λίγα μέχρι να ξανθύνουν, τα βγάζουμε με τρυπήτη κουτάλα σε πιατέλα. Φτιάχνουμε σιρόπι, περιχύνουμε τα λουκουμαδάκια και πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.
|