Εκτέλεση
Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες αν έχετε φρέσκιες -Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει -Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι -Ρίχνετε την τομάτα και τον πελτέ -Αλατοπιπερώνετε -Προσθέτετε 1 φλυτζάνι νερό χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να πάρει μία δύο βράσεις -Αφού βράσει το μεταφέρετε σε ένα ταψί
-Βράζετε 2 φλυτζάνια νερό και τα ρίχνετε στο ταψί
-Αλατοπιπερώνετε
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως η σάλτσα να αρχίσει να βράσει
-Ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι
|