Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά το ελαιόλαδο μέχρι να ασπρίσει. Πλένουμε το κατσικάκι και το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε λίγο - λίγο νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει σε σιγανή φωτιά περίπου 2 1/2 ώρες. Μισή ώρα πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τις μπάμιες και το δυόσμο. Στα 20' περίπου όταν έχει γίνει το φαγητό το μεταφέρουμε σε πυρέξ. Χτυπάμε όλα τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε και αναμιγνύουμε με το γιαούρτι. Περιχύνουμε το μίγμα και αφήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του γιαουρτιού. Σερβίρουμε.
|