Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε το γάλα με 80 γρ. καρύδας. Βράζουμε μέχρι κοχλασμού για 10 λεπτά. Το φιλτράρουμε, βγάζοντας όλα τα τρίμματα καρύδας. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλλια και τα αυγά χτυπημένα. Το βράζουμε στο μπαιν - μαρί για 15 εώς 20 λεπτά σε θερμοκρασία 180 βαθμούς. Το σερβίρουμε κρύο με τη μαρμελάδα (οι φράουλες περασμένες στο μίξερ με το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη) και γαρνιρισμένο με τα τρίμματα της καρύδας.
|