Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τα κρεμμύδια για 2'-3', να γυαλίσουν. Προσθέτουμε το καρότο και το κολοκύθι τριμμένα, να πιουν τα υγρά τους. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10'. Στραγγίζουμε τον τόνο από το υγρό του, τον λιώνουμε με πιρούνι και τον προσθέτουμε στη σάλτσα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μαϊντανό και την κάππαρη καθώς και αλατοπίπερο. Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
|