Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένουμε το λαβράκι και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Απλώνουμε δύο μεγάλα κομμάτια χαρτί ψησίματος παράλληλα και από πάνω άλλα δύο σταυρωτά. Βάζουμε πάνω στο αυτοσχέδιο ταψάκι τα μυρωδικά, τα σκόρδα και τις φέτες του λεμονιού. Ακουμπάμε επάνω τους το ψάρι καλά αλατισμένο μέσα και έξω, λαδώνουμε όλη την επιφάνεια του και κλείνουμε προσεκτικά το χαρτί σε πακέτο. Το ακουμπάμε σε ένα ταψάκι, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το ψήνουμε 45-60 λεπτά.
|