Εκτέλεση
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και προσθέτουμε το βούτυρο μέχρι να ενωθούν.
Αδειάζουμε το υλικό σε ένα γυάλινο πυρέξ και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Στο μίξερ ανακατευουμε το τυρί, προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη και ανακατευουμε.
Διαλύουμε τη σκόνη του ζελέ σε ένα ποτήρι βραστό νερο και αφού κρυώσει το προσθέτουμε στο μίγμα μας.
Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και τοποθετούμε το πυρέξ στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα προσθέτουμε την φράουλα και την απλώνουμε πάνω στην κρέμα.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
|