Εκτέλεση
Αρχή: Κόβουμε τα λαχανικά (ψιλόκοβω μισό κρεμμύδι, το άλλο μισό φέτες, μπαστουνάκια τα καρότα, ψιλοκόβω πιπεριές, πατάτες στα 8, ψιλοκόβω/λιώνω σκόρδο). Γέμιση: Ανακατεύω σε ένα μπωλ κάρυ, λάδι, αλάτι, ρίγανη, πάπρικα, κεφαλοτύρι, σκόρδο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένες πιπεριές, μουστάρδα. Ανακατεύω όλα μαζί. Συνοδευτικό: Βάζω σε ένα μπωλ τις πατάτες, καρότα, φέτες κρεμμύδι, αλάτι, λεμόνι, λάδι, αλάτι, ρίγανη, κανέλα, 1 μικρό ποτήρι νερό. Ανακατεύω όλα μαζί. Γέμισμα: Ανασηκώνω την πέτσα από το μπουτάκι με ένα κουτάλι και βάζω από κάτω 2-3 κουταλιές της σούπας γέμιση, μέχρι να γεμίσει. Το απλώνω να πάει παντού. Αλοίφω λίγο λάδι και ρίχνω κάρυ και αλάτι πάνω στα μπουτάκια Φούρνος: Προθερμαίνω το φούρνο στος 200 βαθμούς.Βάζω τις πατάτες στο ταψί και από πάνω τα μπουτάκια. Βάζω το φαγητό στο φούρνο για 50?.
|