Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να μη θρυμματίζονται κι έπειτα τα σουρώνουμε. Ανακατεύμουε με μια κουταλιά γλυκού λάδι και τα αφήνουμε να κρυώσουν εκτός ψυγείου. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα (λιαστές τομάτες, πιπεριά φλωρίνης, κρεμμύδι) και την κάπαρη. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και όσο λάδι θέλουμε και τα ανακατεύουμε καλά. Τη σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
|