Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ώσπου να πάρει το πρώτο χρώμα. Ρίχνουμε τα κομμάτια χοιρινού και τα τσιγαρίζουμε μαζί με το σκόρδο.
Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και αφού ανακατευτούν όλες οι μυρωδιές περιλούζουμε το μείγμα με το κόκκινο κρασί.
Τέλος προσθέτουμε και τις πατάτες και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Τώρα ρίχνουμε το αλάτι (ανάλογα με τη γεύση μας) και το πιπέρι.
|