Εκτέλεση
Πλένετε και καθαρίζετε τις μελιτζάνες από τις άκρες τους Τις κόβετε είτε σε ροδέλλες είτε μακρόστενα Τις βάζετε σε ένα μπώλ με αλεύρι και αλάτι και τα ανακατεύετε Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει σε μέτρια φωτιά Τοποθετείτε τις μελιτζάνες τη μία δίπλα στην άλλη μέχρι να καλύψετε όλο το τηγάνι και τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα Βγάζοντας τις από το τηγάνι μπορείτε πριν το σερβίρισμα να τις τοποθετήσετε σε ένα πιάτο όπου θα έχετε στρώσει με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το παραπανίσιο λάδι
|