Εκτέλεση
Περνάμε στο μπλέντερ το παξιμάδι ή το ψωμί και το ανακατεύουμε με τη παρμεζάνα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τη μελιτζάνα με αλάτι μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε και προσθέτουμε τη ρίγανη, το μαϊντανό, το κεφαλοτύρι, το ανθότυρο, τις ελιές και τις ντομάτες. Λαδώνουμε ένα ψηλό ταψάκι για σουφλέ και καλύπτουμε τον πάτο του με ένα λεπτό στρώμα από το τριμμένο ψωμί. Εναλλάσσουμε σε στρώσεις το μείγμα των λαχανικών και το τριμμένο ψωμί και τελειώνουμε με ένα πιο παχύ στρώμα από το ψωμί. Ραντίζουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
|