Εκτέλεση
Παίρνουμε το σιρόπι από την κομπόστα και μετράμε πόσα φλιτζάνια βγαίνει (είναι περίπου 1 1/2) . Κάνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αντικαθιστούμε το 1 1/2 ποτήρι κρύο νερό με το σιρόπι κομπόστας. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν μέλι. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος (να μην γίνει πολύ πηχτή) και ανακατεύουμε μέσα το ζελέ καλά.Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τη σαντιγί και το ζελέ. Στρώνουμε σε ένα ταψί στον πάτο και τα πλαϊνά τα σαβουαγιάρ και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
|