Εκτέλεση
Προσθέστε σε ένα βαθύ μπώλ το κουνέλι, την σως, όσο αλάτι χρειαστέι για να αλατιστεί όλο και μισή ποσότητα από κάθε μπαχαρικό όπως αναγράφονται. Aνακατέψτε και αφήστε να μαριναριστέι περίπου μία ώρα,σκεπάζοντας με μιά σακούλα και ανακατεύοντας 2-3 φορές ωστε η μαρινάδα μας να πάει παντού. Σε ένα πιάτο βάλτε περίπου ένα ποτήρι αλεύρι και ανακατέψτε το με τα υπόλοιπα μπαχαρικά που έμειναν καθώς και με ένα κουταλάκι αλάτι (Άν χρησιμοποιήσετε μουστάρδα, προσθέστε την όλη στη μαρινάδα και όχι στο αλεύρι) Βάλτε στο τηγάνι αρκετό λάδι και αφήστε να κάψει. Στο μεταξύ παίρνετε ένα ένα κομμάτι απο το κουνέλι και έτσι όπως είναι το αλευρώνετε. Το κάνετε αυτό για όλα τα κομμάτια και μόλις κάψει το λάδι τηγανίζετε το κουνελάκι σε μέτρια φωτιά, έχοντάς το σκεπασμένο ωστε να μαλακώσει. Αφου ροδίσει απο τη μία πλευρά το γυρίζετε να ροδίσει και απο την άλλη και όταν είναι έτοιμο το βγάζετε, σε απορρόφητικό χαρτί.
|